Despre noi Servicii Domenii-activitate Contact

 

 

DESPRE NOI

Domnul avocat Bariz Cristian este membru în cadrul Uniunii Barourilor din România încă din anul 2005. Perseverența, profesionalismul, echilibrul si seriozitatea în a oferi clienților cele mai bune sugestii legale si soluții practice constituie obiectivele si caracteristicile principale ale acestui Cabinet de Avocatură. În toată această perioadă de când am devenit avocat, experiența acumulată s-a concretizat în rezolvarea cu succes a diferitelor probleme cu care s-au confruntat clienții Cabinetului.

În exercitarea profesiei, avocatul este independent. El se supune numai legii, statutului profesiei și codului deontologic. Obiectivele pe termen lung ale clienților pot fi atinse numai cu profesionalism, tenacitate, creativitate, spirit constructiv și o relație bazată pe încredere mutuală și respect.
Cabinetul de Avocat Bariz Cristian înseamnă:

           
Avocații sunt consilierii clienților, reprezentanții lor în fața legii și un sprijin foarte valoros în toate domeniile legate de aplicarea legii.
Puteți avea încredere desăvârșită în avocatul Dvs., care se ghidează în orice situație și după principiile confidențialității depline în relația client-avocat.